B2B & B2C E-Trgovina

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
54 / 100
B2B-B2C-ECommerce-BitWiseHouse

Svaki biznis je jedinstven

Verujemo da naša B2B / B2C platforma za e-trgovinu predstavlja budućnost mrežnog poslovanja. Svim Vašim komercijalnim aktivnostima može se upravljati iz jednog korisničkog interfejsa koji povezuje vanmrežne i mrežne operacije „pod isti krov“. Naše web sajtovi su razvijeni da maksimiziraju promet, povećaju konverzije u prodaji i pomognu preduzećima da uspostave lojalnu korisničku bazu, privučenu intuitivnim i pojednostavljenim iskustvom kupovine.

Sa našim rešenjem ne postoji nijedan aspekt razvoja eCommerce sajta koji nije prilagođen Vašim potrebama, od ponude do implementacije dizajna i funkcija. Naš softver je kreiran sa vizijom da kompanijama u svetu nudi kvalitetne veb strukture i pojednostavljuje način on line poslovanja, bez obzira o kom biznisu je reč.

  • B2C E-commerce Proces

    Funkcionalna rešenja za e-trgovinu (internet prodavnice) za B2B i B2C sektor.

  • B2B E-commerce Processes

    You can use a similar website-based business system if you sell low-value products to business customers and you make payment with orders.

  • B2B Commerce Infrastructure

    At a more advanced level, you can offer groups of products customized to different customers. The business system selects the appropriate products to display when a customer logs in.

image